TENTANG KAMI

FALCO

  • c1
  • a1

Falco

BUBUKA

Falco Machinery, diadegkeun dina 2012, mangrupikeun importir alat mesin sareng distributor dumasar di Propinsi Jiangsu Cina.Mesin Falco dikhususkeun pikeun ngalayanan industri kerja logam di sakumna dunya.Falco Machinery specializes dina wangunan alat mesin pikeun leuwih 20 taun, sarta utamana difokuskeun pasar luar negeri.Palanggan kami ti langkung ti 40 nagara di 5 buana.

  • -
    Diadegkeun dina 2012
  • -+
    20+ taun pangalaman
  • -+
    Langkung ti 40 nagara
  • -$
    Leuwih ti 40 juta

produk

Inovasi

  • Surface grinding Mesin KGS1632SD Jeung padet Magnetic Chuck

    Ngagiling Permukaan...

    Asesoris standar 1 Grinding kabayang 2 kabayang flange 3 Kabayang balancing base 4 Kabayang balancing arbor 5 Extractor 6 Inten dresser 7 Leveling Pad 8 Jangkar baud 9 Kotak alat jeung parabot 10 Padet chuck magnét listrik 11 Sistim cooling 12 Lampu gawé Fitur 1. Dirancang ogé beusi matak struktur nyadiakeun dampening unggulan 2. Flange Gunung spindle cartridge keur samping punjul grinding rigidity 3. Grinding spindle pitur low-pangropéa preloaded preloaded tinggi ...

  • Frékuénsi Konversi radial mesin pangeboran Z3050X16 / 1

    Konversi Frékuénsi...

    Pedaran Produk Laju jeung feed tina alat mesin boga rupa-rupa parobahan speed, nu bisa dioperasikeun ku motor, manual jeung gerak mikro.feed bisa gampang disambungkeun atawa motong iraha wae.mékanisme kaamanan feed aman tur dipercaya, sarta clamping unggal bagian téh merenah tur dipercaya;Nalika spindle ieu loosened na clamped, kasalahan kapindahan leutik.Mékanisme kontrol laju variabel konsentrasi dina kotak spindle, anu cocog pikeun operasi ...

  • Tunggal Kolom X4020HD Plano Mesin panggilingan

    Kolom Tunggal X40...

    Pilihan Panungtun rail tameng (beusi stainless) Kolom balok tameng (perlindungan organ) CE Schneider komponén listrik 3 sumbu DRO Pitur Téhnik inti asalna ti Taiwan, desain ilmiah & logis tina struktur jeung nyoko kana Unit fungsi canggih bisa ngawujudkeun fungsi motong kuat, tinggi. efisiensi gawé, gerakan aman & dipercaya jeung hirup kerja panjang.1. Panas-perlakuan technics & lubrication mékanis nu diadopsi dina guideway awak mesin pikeun ngurangan f ...

  • VMC850B CNC mesin panggilingan, puseur mesin nangtung

    VMC850B CNC Milli ...

    Fitur produk 1.Overall instruksi mesin ieu dirancang kalayan perenah pigura nangtung.Kolom dipasang dina awak mesin, kotak spindle slides dina kolom ngabentuk gerak sumbu Z, sela slides dina awak mesin ngabentuk gerak sumbu Y, Worktable slides dina sela ngabentuk gerak sumbu X.Tilu sumbu téh sadayana guideway linier kalawan speed feed luhur sarta precision luhur.Urang ngagunakeun beusi matak abu kualitas luhur pikeun awak mesin, kolom, sela, worktable, kotak spindle kalawan résin pasir techno ...

  • X5750 ram tipe mesin panggilingan universal

    X5750 ram tipe un...

    Fitur produk A. Méja 3 sumbu kalawan screws bola, precision tinggi, Kawajiban beurat, Max loading beurat: 1,5 Ton.B. Méja dahar kalawan 3 motor servo misah, speeds variabel, teu ngaganggu silih, reliabiliti tinggi, gampang pikeun beroperasi.C. speeds robah mékanis dina stock sirah, panggilingan kuat.D. Méja kalawan kolom ngarojong tambahan, beban badag, akurasi tinggi.E. Bisa ngagiling sagala sudut beungeut ngaliwatan hareup satengah lapisan ku swiveling sirah panggilingan.Spésifikasi Spésifikasi Unit X5746 ...

WARTA

Service Mimiti